weerbaarheidstraining op lokatie-VOL

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
09 april 2018 - 03 juli 2018
09:00 - 11:30


Weerbaarheidstraining Powerkids

Om stevig in je schoenen te kunnen staan, is het belangrijk dat je weet wie je bent en wat je nodig hebt om je fijn te voelen. Pas wanneer jij je lekker in je vel voelt, je veilig en vertrouwd voelt, kun je leren over jezelf en de ander.

De woorden “lekker in je vel” laten al zien hoe belangrijk je lijf is. Daarom is deze training speciaal voor kids die al spelend willen ontdekken en leren…we bouwen hutten in de gymzaal,  we bewegen op muziek, leren over mindfullness en yoga en ontdekken over gedachten en gevoel. Spelenderwijs ontwikkelen de kinderen meer zelfvertrouwen en leren de kinderen over behoeften, emoties, communicatie, grenzen en het begrenzen, opkomen voor jezelf.

Omdat de training op maat is, kunnen de onderwerpen verschillen per groep. Ik bied precies wat nodig is, passend bij de hulpvraag van de kinderen.

Tijdens deze training worden ouders en leerkrachten en/of IB-ers actief betrokken bij de intake en het eindgesprek. Ook bied ik tussentijds een ouderavond aan waarbij ouders en ook leerkrachten betrokken worden bij het leerproces van de kinderen en tevens handreikingen krijgen voor thuis en op school.